Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 13. lokakuuta 2014

Kesä mihin menit?

Aamulla vesisateessa rattaita työntäessä mietin että minne se kesä meni. Jotenkin se vaan lipui ohi.  Kesäkukkia katseli vain kastellessa. Jäi se kesästä nauttiminen kokonaan. 
Poika syntyi maaliskuussa ja alku meni opetellessa. Kesäkukat istutin ja suunnitelmat kesälle oli. Moni kuitenkin muuttui perjantaina 13.6.2014. Silloin minulta leikattiin rinnasta paise. 2kk kävin säännöllisesti hoidattamassa haavaa. Mutta tästä ajasta ei juurikaan ole muistikuvia. Meni jotenkin koko kesä ohitse. Onneksi syksyllä oli vielä lämmintä ja jotain muistoja valokuvien ulkopuolelta. Elokuussa ehdimmekin lomailla hieman minun ollessa terveiden kirjoissa. Ehkä sillä että miehellä oli kahdessa osassa kesäloma oli tarkoitus. 
Nyt kun katsoo pihaa ja miettii että mihin se kesä meni niin ei sitä muista. Kukat pitäisi viedä kellariin talveksi. Pensaita ja puita leikata jne. olisi sitten keväälle vähemmän työtä. Aamulla aloittelin leikkuuprojektia, mutta pojalla oli eri mielipide.. Jatketaan siis kun mies tulee töistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua