Satukasetilla

Satukasetilla

tiistai 14. lokakuuta 2014

Hyvin alkanut päivä

Eilen meillä vieraili jo aamusta äkäampiainen. En tiedä mikä kiukutti, mutta kiukutti sen verran että päikkyjä nukuttiin koko päivänä vaan reilu tunti. Olikin sitte iltaa kohden pikkuisen äkäinen poika. Mies saikin kunnian laittaa iltapuurot ja -toimet, sekä nukuttaa. (viiä sänkyyn) Ite lähdin taas pitkästä aikaa säbäileen. Jotenki tuntuu aina vaikeelta lähtee, mutta hyvä fiilis kun on lähtenyt.

Eilen en sitte ollenkaan saanu pojan kanssa leikattua niitä puskia kun oli sen verran äkänen kaveri. Tänään se sitte onnistu! Poika istui rattaissa ja katteli ku mä leikkasin. Mihin niitä miehiä tarttee, kun puskat ja pajut nyt oksattomia. Nyt mietitään että silppurilla hakkeeks vaiko ens viikolla biojätelavalle. Riippuu kiinnostuksesta. Takapihan orapihlaja aita leikataan vasta keväällä. Aina tämmösessä rivari asunnon pihassa on hommaa.. Ja suurimmaks osaks siks että pihojen ollessa rivissä niitä voi vertailla ja eihän meillä ainakaan ruma piha saa olla. :)

Perunat kiehuu hellalla ja poika nukkuu. Pitäs tässä vielä tilata vähän kankaita nii pääsee taas ompelemaan...

Hyvin alkanut. Nousin ja kävelin keittiöön. Kuvat kertovat puolestaan. Nyt taitaa mennä niin hermot että suuntaan vielä tänään rautakauppaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua