Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Eilen käytiin kattomassa pikkusen kirppari pöytää ja samalla toisella kirppiksellä. Mieheni pongasi tommosen mobile. Mitä meillä ei ole, sitä ei tarvita. Joten ostimme sen. Uusi, käyttämätön. Katotaan sitte tykkääkö vaavi siitä. Toisaalta, mitä pidemmälle tää on mennyt nii sitä enemmän mua on alkanu pelottaa että jos tää ei pääty hyvin..



Kävin neuvolassa tänään ja se olikin viimeinen käynti ilman vauvaa.. Olikin yllätys, kun vauva oli kääntynyt. On ollut jo monta kuukautta massun vasemmalla puolella selkä. Nyt oli oikealla. Kuvittavinta tässä on että oli kiinnittynyt jo viikko sitten, eli sen on ollut pakko irrottautua ja kääntyä. Sanoinkin että ainut positiivinen asia on että oli sentään pää alaspäin. Soitinkin sitte heti äitipolille. Sain ajan torstaille klo 13:00. Sinne siis jos ei ennen sitä halua syntyä. Neuvolan täti sanoi että voi olla että silloin saatetaan alkaa käynnistelemään kun viikonloppu on edessä. Katotaan mitä tuleman pitää. 

Viimeyönä sentään tuli nukuttua. Mutta unet loppui jo kuudelta aamulla. Mikäs siinä. Toivotaan että nyt joko ennen tai viimestää to tapahtuu jotain. Edellisyö meni nimittäin valvoessa. Olin 2-6:00 hereillä. Aamuyöstä sain vähän unta ja niillä 2x3h unilla sitte meni koko päivä. 

Nyt soitti kummipoika että: "saadaanko me tulla teille kaffille?" No tottakai! Niitä odotellaan.. :)

2 kommenttia:

  1. jaksamista ja toivotaan parasta! ois niin ihana tulla käymään kylässä. Jospa me sitten tullaan ku vauva syntynyt,,, =)

    VastaaPoista
  2. vähän on pitkiä päivät, mutta kun ei jaksa tehdäkään mitään.. :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua