Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Auringosta saa voimaa

Toinen yö jo aika uneton. 
Ei satu, 
  ei vauva potki. 
    Ei vaan mitenkään päin tuu unta. 

Tuntuu aika kurjalle vaan maata sängyssä ja ootella unta. Toki siinä vessassa tulee käytyä ja muuta semmosta, mutta ei sitä viittiny viimeyönä alkaa mitään säätämään. Josko sitä joskus nukuttas.

Eilen oli ihana päivä vaikka yö oli muutaman tunnin unilla. Aurinko paisto ja olikin niin mukava käydä miehen kanssa yhdessä aamusta koiraa pissittämässä. Arkisin kun sen kanssa yksin kulkee tuolla ulkona nii on välillä kiva jakaa se jonkun kanssa. Kotona piti sitte laittaa ruoka uuniin, mutta eihän meillä mitään ruokaa ollutkaan, joten ei kun odottamaan että kaupat aukeaa. Samalla kauppa reissulla käytiin sitten kirpparilla katsomassamiten oli myyntipöydässä tavara liikkunut. Olihan se. Siitä sitten kaupan kautta kotiin. Ja kun oli syöty  nii mun vanhemmat soitti ja tulivat päiväkaffeelle kera siskon ja veljen. Voi kun noista saa niin paljon voimaa.. Siitä ilostuneena lähimme viereisen lentokentän ympäristöön kävelemään. Ja sieltä palatessa soittikin kummipoika 2,5v että saavatko tulla kylään. Ihana päivä. Ei haittaa vaikka ei niin nukkuiskaan yöllä jos päivissä on sitä jotain.

Tänään taas paistaa aurinko. Kodin jo imuroin ja huomasin että sipulikukat puskee nurmen alta, joten pitääkin sitten haravoida lintujen ruokinnan roskat pois, että saa kukat kukia rauhassa. Kirpparillakin olisi tarkoitus käydä ja hakea kukkamultaa. Kiireinen päivä siis, mutta on se mukavampaa kun olla yksin kotona ja tuijotella seiniä. 

Tässä vielä mun lauantain PoP:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua