Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 24. helmikuuta 2014

rv37+2

Nyt on ollut mies talvilomalla. Saa nähä mitä huomenna tehdään. Tää päivä meni pitkälti kun käytiin korjaamassa siskon perheen auto ja siivottiin oma. Mieheni totesi kerran että meidän auto näyttää sisältä lapsiperheen autolta. Eih, ei vielä. Nyt se on puunattu. Kadut kun kuivuu, linnut laulaa ja aurinko paistaa niin mikäs siinä on autoa siivotessa. 

Samalla kun haettiin niitä auton osia motonetistä nii ostettiin meille ämpäri, josta tuunasin kestoille sopivan. Saa nähä miten tulee käytetty, mutta saa sillä sitte vaikka marjat metsästä. Teksti silloin hämäystä. 

Huomenna on taas neuvola ja kuulee että missä mennään. Toivottavasti olis menty eteenpäin. Eihän kukaan ole koskaan massuun jäänyt, mutta.. Iso vaihe elämässä tulee päättymään ja toinen alkamaan. Tietty vapaus loppuu, mutta se on ollut jo tiedossa. Vähän on kumminkin semmoinen kaksi jakoinen fiilis. 
Pitääkin muistaa mainita että aikas on voimattomat kädet ja oikeen käden sormet aika hyvin tunnottomat. hmm..

Kummipojan kanssa on nyt tullut taas muutamana päivänä puuhailtua. Puistoilua ja oleilua. Oli tänään illalla kylässä. Puuhasteltiin kaikkea ja lopuksi hän ilmoitti että mulla on nälkä. Sanoin että sitte pitää kotona syyä. Laitto takin päälle ja saappaat jalkaan. "Mä lähen kotiin syömään". Sanoin poikien isille, että nyt pojat lähtee vissiin kotiin syömään. Ja niin lähti koko porukka.. Rakkaita pikkupoikia <3

Nyt sauna lämpiämässä. Ihana mennä lämpimään saunaan pesulle.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua