Satukasetilla

Satukasetilla

tiistai 11. helmikuuta 2014

Laivasta neuvolalääkäriin

Lähdettiin lauantaina mun perheen kanssa päivä Tukholmassa risteilylle. Meitä oli 10 aikuista ja 4 lasta. Tosi mukava reissu oli. Laivalla syötiin hyvin ja vietettiin aikaa taxfreessa ja leikkihuoneessa. Pikkusia kömmähdyksiä tietenkin sattui kun porukkaa oli niin paljon. Mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin. 
Itselle oli todella rankka reissu. Paljon liikkumista ja pystyssä oloa. Lauantai oli kumminkin mun eka mammaloma päivä. Aamusin oli paljon turvotusta. Ja laivan heijaus tuntui aika pahalle. 
Käytiin siinä sunnuntaina Junibackenissa. Ihana paikka ja suosittelenkin kaikille, jotka lasten kanssa suuntaa ruotsiin. Pienenä ja isompana kun on paljon kirjoja luettu niin oli niin ihana päästä siihen maailmaan. Kannattaa lukea paljon ja monipuolisesti kirjoja ennen sinne menoa. Nimittäin silleen sieltä saa enemmän irti. 




Kotona odotti koirien haku hoitolasta. Olivat viihtyneet siellä, paitsi että maijän karvakuono kiljui kun kuuli mun äänen ja sukelsi suoraan autoon. Halus kotiin ja olikin niin onnellinen kotiin päästessään. Ei muuta kun koira kotiin ja neuvolalääkäriin.
Lääkärissä kaikki oli hyvin. Masumitta menee ihan hirveen korkeella (rv35+3). Ihan omilla käyrillään. Ja ultralla arvioituna vauva oli pieni. Ja jotta yllätyksiä ei tule nii saatiin lähete Lohjan sairaalaan jossa nyt tehdään uusi ja parempi arvio vauvasta. Ihan vaan sen takia ettei olis iso. Sokerirasitus oli ok. Jotta se ei ole ainakaan siitä. Mutta sairaalasta sitte saa sen tiedon. Mutta ei se mua haittaa vaikka vauva on pieni. Mieluummin niin...

1 kommentti:

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua