Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 17. helmikuuta 2014

Autolla ajetaan varovarovasti

Viikonloppuna kävimme taas reissussa. Ei varmaan olisi tullut lähdettyä, jos ei olisi ollut pikkuisen prinsessan kastejuhla. Kummipojalleni oli kova paikka kun Prinsessasta tulikin Peppi. Ei voi vauvan nimi olla Peppi. Kyyneliä ja lohdutusta, mutta järkytyksestä selvittiin. 

Matka meni mukavasti vaikkakin takasin päin ajellessa satoikin lunta yli puolet matkasta. Eikä autossa istuminen mitään herkkua ollut. Ainakin selvisi ettei meidän vauva tykkää lätkästä.  Selostus laittoi masuasukin potkimaan ihan kamalasti. 
Pohjois-Karjalassa oltiin sitten yötä tulevassa mummulassa. Kiitos heille majoituksesta yms. Oli mukava viikonloppu taas. Saatiin käydä heidän hienolla mökillään saunomassa, koko minun perheeni kanssa. Aikamoinen "mustalaissakki" niin kuin äitini porukkaamme nimitti. 
Kirpputoreja kierrettiin ja käytiin me Lastentarvikkeesta hakemassa Babybox. Ja kanta-asiakkaaksi liittymällä sai tuttipullon.. Niitä nyt sitten on. Nähtäväksi jää onko ne vaan koristusta.


Käytiin kotimatkalla Apsilla syömässä hampparit ja sain siitä elämäni ekat ja kamalat närästykset. Illalla väsytti ihan sikana, mutta ei voinu mennä makuulleen eikä mikään ollu hyvä kun meinas hissillä tulla ruoka ylös. No söin viiliä ja join maitoa niin jo helpotti. Luinkin että maidon pitäisi auttaa. 

Täällä etelä-Suomessa ei juurikaan enää lunta ole. Vettä on taas yön satanut, eikä ennusteetkaan hyvää luvanneet. Että ei muuta kun innolla koiran kanssa ulos.

Masuasukki on sitä mieltä että mamma liikkeelle. (rv36+2)

2 kommenttia:

  1. http://babybox.fi/ siellä oli tommonen johonka täytti tiedot niin sai koodin jolla voi noutaa.. :) Mun Me&i-esittelijä vinkkas..

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua