Satukasetilla

Satukasetilla

torstai 30. tammikuuta 2014

Koko ajan paljon tekemistä

Tänään taas aamusta soi puhelin ja kummipoika soitti "tuu leikkiin mun kanssa". Yleensä soittaa jo ennen yheksää, mutta oon jo silloin ollu pitkään hereillä. Lupasin mennä kunhan olin syöny ja käyny aamulenkillä.



Oli ihana olla kummipojan 2v ja pikkuveljen 5kk kanssa kun niiden äiti oli kutomassa. Pojat nukkui aluksi ja taisin sitä itekki torkkua. Loppuaika leikittiin ja syötiin pannaria! Nam. 
"kiitos hoilosta" Nää on kohta pestyinä kaapissa odottamassa pientä käyttäjää, jonka sukupuolta emme halua etukäteen tietää, mutta joka tulee pukeutumaan unisekstyyliin..


Eilen aloin illalla miettiä että miten tuunaan ton vauvan tulevan sängyn. On jo vanha semmonen retro "pampulasänky". No aikani netissä surffattua ja etittyä meni hermo. Etsin kivan kuvan ja otin siitä kaavan ja tein ite. Nyt ne odottaa enää liimausta.


Nyt koneessa pyörii valkoinen pyykki ja siellä tämä kirpparilta ostettu uusi pinnasängyn pehmuste. Sitten kun se on märkä nii laitan sen värjäytymään. Ikinä en ole tommosella värillä mitään värjänny, mutta katotaan mitä tulee. Toiveena on joku oranssi..
Huomenna kerron miten tässä projektissa sitten käy. 

Huomenna on muuten tän tytön ihka eka jalkahemmottelu. Joulupukki toi semmosen ja nyt on aika lunastaa se :) Kattelin myös hierojia jotka hieroo raskaana olevia kun alkaa olla niin jumissa toi selkä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua