Satukasetilla

Satukasetilla

tiistai 14. tammikuuta 2014

Tiistai

Tuntuu että tänne haluu kokoajan kirjoittaa. Sisko tänään neuvoi että yritä keksiä tekemistä ettei mieli mee alas kun aikaa on paljon. No aloittaa päivän 7:tlä nii sitä aikaa todella on. Oon ehtiny jo mankeloida kaikki mankeloimattomat lakanat, aloittaa vaatehuoneen totaali siivouksen mikä tarkoittaa että kaikki käy ulkona. :) Vein pakettia postiin ja hain yhen sitterin.. Nyt kohta nakkisopan kimppuun ja mitä kaikkee sitä vielä ehtiikään.. :)

Ehkä tää on tätä niinsanottua pesän rakennusta että pakko siivota kaikki mitä ei ole töiden jälkeen jaksanu alkaa siivoilemaan.. Ja mikäs siinä kurakelit takana ja -12c näyttää mittari tällä hetkellä. 
Olisittepa nähneet kun lähin hakemaan sitä sitteriä nii kaikkihan ei menny ihan putkeen. Autosta aukes vaan yks taka ovi. (peugeot 307) En ollu eilen ajellu ollenkaan omalla autolla nii ei ollu mitään aavistusta asiasta.. No minä reippaana tyttönä menin takapenkin kautta kuskin paikalle. Pikkusen oli hankalaa.. (rv31+3) Ja sain mä etuoven auki. Kyllä se musta joskus on ollu aika paljonkin helpompaa pomppia takapenkiltä eteen. 

Eliliset soppailut oli aika minimaaliset, mutta tuli sitä jotain ostettua..


2 kommenttia:

  1. Se on hyvä ku pitää ittensä liikkeessä:) Ehtii sitä sitte levätä myöhemminki.. Aika kivoja leluja, etualalla oleva varsinki:D Tosi mukava herätä keskellä yötä, ku hoitolapsi on heränny ja laittaa sen möliseen..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ääntelevät lelut ei oo kyllä mun suosikkeja. Noissa kahessa muussa oli vaan joku kulkunen tms.

      Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua