Satukasetilla

Satukasetilla

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Puuhastelun viikko

Masuasukki on aika liikkuvainen. Eilen olikin äitiysneuvola (rv32+3) ja siellä taas kuunneltiin sydän. Siinä se vaan jumppaili taas. Aikamoisia potkuja tulee. Välillä tuntuu että tulee masun läpi joku raaja tms. Niin kovia on liikkeet. 

Tää viikko on mennyt aika kummipoika voittoisesti. Oltiin maanantaina puistoilemassa heidän lähellään ja eilen he olivat täällä. Meillä oli myös siivouspäivä. Vaihtelin verhot keväisempiin ja laitoin uudet pöytäliinat. Kummipoika totesikin että "Piio sä uulet velhot". Ihana kun joku huomaa. Ja ei tarvinu edes vinkata vaan sano heti. 




Illalla sitten vielä päällystin keittiön tuolit uudelleen kun oli edelliset kankaat kestäny 5 vuotta ja alkoi jo repeillä sekä olla likaset. Uudet värit, vanha kangas. Kivat niistä kumminkin tuli. Toi on jotain keinokuitua että saa nähä kauanko kestää mutta ei sillä väliä, otetaan jotkut toiset verhot sitten kiertoon. 




Tänään olis tarkoitus mennä moikkaamaan kummityttöä ja heidän perhettään. Sekä käydä työpaikalla viemässä verokortti ja hakemassa papereita. No josko sitä jaksaisi samalla käydä vähän siistimässä päätä kun edellisestä kerrasta onkin jo aikaa..

1 kommentti:

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua