Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 13. tammikuuta 2014

Kesäloman alku

Esimmäinen päivä kesälomalla.. Tästä se alkaa kolmen viikon kesäloma :) Sopivasti tuli pakkasetkin samaan syssyyn. Reilu sentti lunta maassa, just sen verran että on valosaa. Pakkastakin oli ihan kivasti -11. Veinkin sitte ensimmäisen lomapäivän kunniaksi kaikki petivaatteet ottamaan pakkasta. Josko sitä huomenna vaikka siirtyis vaatehuoneen kimppuun. Pitää käyttää hyväks nää tän talven pikku pakkaset ja tuuletella. 
Heräsin kiltisti miehen kanssa aamupalalle ja sen jälkeen meinasin mennä vielä pikkusen lepäämään. Ehin mä varmaan torkahtaa ennen kun soi puhelin ja kummipoika soitti että "lähetkö sä meijän kanssa kilpputorille, äitin, vennelin ja mun kanssa." Mitenkäs muuten kun voinhan mä lähteä. Lomalla kun olen.
Masuasukki on aika aktiivinen kaveri ja alkaa olla jo sen verran "voimakas" että liikkeet todella tuntuu. Ja makuu asento ei todellakaan ole enää nii mukava. Onneks meillä on noi tempurin patjat. On muuten ihan sika hyvät! Ei tartte asentoakaan niin usein muuttaa kun patja antaa ihanasti periksi. Suosittelen! 




2 kommenttia:

  1. Sullehan hyvät kesälomakelit tuli :) Täälä ainaki paisto tänää aurinko! ;)

    VastaaPoista
  2. No niinpä. Ei aikoihin ole ollut näin ihania ilmoja. Ja mikä plussaa nii Ei ole kuuma.. -14c

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua