Satukasetilla

Satukasetilla

tiistai 28. tammikuuta 2014

Kierrätys

Nykyään on niin säännöllinen rytmi. Joku voisi luulla että kun on nyt kesälomalla niin alkaisi rytmit lipsua, mutta ei täällä talossa. Joka aamu herätään 7:n aikaan ja illalla ja 21 alkaa tupa hiljenemään. Mukava kun aloittaa päivät niin aikasin nii jaksaa ja ehtii paljon. 
Tänään soi aamulla puhelin ja kummipoika soitteli: "Lähetkö äitin, mun ja Vennelin kanssa kiellätyskeskukseen?" Lupasin lähteä ja siitä sitten vaan suihkuun ja koiran kanssa ulos. 
Äitini hain myös mukaan matkaan ja Lohjan kautta Espooseen lasten kirpputori Nella & Nuttuun. Paljon noi muut sieltä löysivät, mutta itse en uskaltanut ostaa mitään. Niin tekis mieli, mutta kun emme halunneet tietää sukupuolta. Kirpputorin jälkeen suuntasimme Kierrätyskeskukseen. Sieltä löytää mukavasti kaikkea, on siisti ja hyvää tavaraa. Itsellekin tarttui matkaan muutama uusi kestovaippa ja raastin. Ei aina ole tärkeintä ostaminen ja tavaroiden löytäminen. Joskus on tärkeintä se fiilis vaan kierrellä ja katsella. 
Päiväunet oman lapsuudenkodin sohvalla. Kahvit kotoväen kanssa ja taas jaksetaan eteenpäin. 

Iltapalaksi vielä tonnikala salaattia ja ruoka uuniin "mitäkaapistalöytyy" herkkua. Huominen ruoka piti tehdä, että mies saa töihin eväät.



Tässä herkussa on: Nuudelia, tonnikalaa, fetajuustoa, classik wokkia ja hernemaissipaprikaa. Päällä munamaito joka maustettu yrteillä.. 
Halpaa herkkua, mutta myös semmosta mitä "kaapistalöytyy"-ruokaa 


Nyt saunaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua