Satukasetilla

Satukasetilla

torstai 13. marraskuuta 2014

Kiireinen viikko

Kahvinkeittimestä kirjoittelin joskus. Oli se OBH:n oranssi keitin jossa oli vikaa. No he lähettivät uuden, joka olikin kultainen. Sitä yritimme kaksi kertaa palauttaa sitä matkahuollon pisteeseen (valintatalo), mutta aina jotain oli pielessä. Kolmannella kerralla miehelläni meni hermot ja hän meni matkahuoltoon. Siellä ystävällinen mies laittoi asiat järjestykseen ja saimme keittimen matkaan. Jes! Muutama päivä sitten sain viestiä että uusi keitin on nyt lähtenyt ruotsista meille. Saa nähdä mikä päivä se tupsahtaa ja onko se nyt oranssi. 
OBH hyvitti kaikki palautusyritykset meille uunivuualla tai jollakin muulla tuotteella. Hyväksyimme uunivuuan ja ihanan värinen sekin oli. Ja testattu on jo, tosi hyvä! 


Viikko on taas mennyt nopeasti asioita järjestellen ja sumplien. Unelmia. Niitä on ja pitää ollakin. Nyt saanut niille jonkinlaista suuntaa ja aatetta. Joitain asioita pitää funtsia eritavalla. Mutta täältä tullaan. 
Oon tässä vähän pitänyt ompelussa taukoa, vaikka posti ison kasan kangasta yms. toikin. Enemmän ollaan pojan kanssa käyty kirjastossa etsimässä Ottobre-lehtiä ja samalla Miina ja Manu CD-kirjoja. 

Pikkuinen poikammekin kasvaa hurjaa vauhtia. Ensimmäiset hampaat tehtiin salaa. Ja peruutus sekä pyörintä vaiheet löydetty. Vauva se silti vielä on. Meidän pikkuinen mussukka!
Tänään oli mummullakin tunnin hoidossa ja hienosti olivat pärjänneet! Iso poika siis. 



Olen yhdessä FB-ryhmässä nimeltään maalismammat ja siellä meillä oli semmoinen ketju jossa annoimme toisillemme ylläreitä. Eilen hain postista poikamme yllärin. Kiva saada jotain postista.. Kiitos lähettäjälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua