Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 10. marraskuuta 2014

Isänpäivä

Meillä oli ensimmäinen isänpäivä. Ihana päivä!

Aamulla kun poika heräs menin keittämään kahvit ja laittamaan aamupalaa. Jaksoivat mies ja poika kiltisti olla sängyssä odottamassa. Siinä sitten vein miehelleni kahvia ja voileivän sänkyyn. Poikaa nauratti kun annoin hänen tekemäänsä isänpäivälahjaa isille. Kahvit ei kaatuneet sänkyyn ja leipäkin näytti maistuvan. Mutta ette arvaa mikä oli ensimmäinen kommentti!? En ole pessyt hampaita. Nauroin, olisiko pitänytkin viedä hammasharja. 

Pojan isänpäivä lahjan valmistimme siskon luona idässä. Helppo Tehdä lapsen kanssa ja isomman kanssa siitä voi tehdä jo esittävämmän. Avaimenperä. Etsimme aluksi askarteluliikkeistä cernit massaa, mutta löysimme vastaavaa, mutta pehmeämpää. Toimii kuin muivailuvaha ja uunissa paiston jälkeen kovettuu. Koru piikit laitoimme möntteihin jo ennen paistoa. Ja paiston jälkeen kokosimme ketjot ja kiinnitimme avainlenkin.


Yhdessä valmistimme isänpäivä päivällisen perheelleni. Eli siis minun vanhemmilleni ja sisaruksille perheineen. Lukuunottamatta idässä asuvaa siskon perhettä (ikävä!). Perunamuussia, uunilohta ja salaatteja. Oli niin ihanaa viettää aikaa yhdessä. 



Vieraiden lähdettyä tiskit koneeseen ja suuntana pojan isopappa. Taas kakkua ja kahvia samalla porukalla. 
Illanpäälle vielä siskon perheellä kyläilimme. Poika viihtyi niin pitkään lattialla leikkien kun serkkupojat häärivät ympärillä. 

IHANA ISÄNPÄIVÄ! Perhe on PARAS!

1 kommentti:

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua