Satukasetilla

Satukasetilla

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ajatusten lankakerä

Pää niin täynnä ajatuksia. Ei oikein tiedä mitä ajatella mistäkin ja ajatellako mitään. Niin paljon asioita tapahtunut lyhyellä ajalla. Yrittää vaan selviytyä arjesta eteenpäin. Sais tästä lankakerästä kiinni ja löytäis pään. Sais jotenkin ajatukset päässä kasaan. Mikä on seuraava siirto tässä pelissä. Ja mihin asti voimat riittä. Ja voiko siirtoja oikeesti tehä.. Huh...


Ystävät nähtävästi oli ja meni. En tiedä, mutta ei ainakaan ole kuulunut sen jälkeen kun pyysin heitä meille juttelemaan. Kaiken sen kökköjutun jälkeen. Kohta siitä on kulunut kuukausi, mutta mitään ei ole kuulunut. Kattoo nyt miten käy. Sanoin silloin että pallo on heidän, ja näin me menemme. Tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää. 

Asuntojen katselua olemme tehneet. Siitä syntyneiden ympäristössä eriävien ajatusten takia en asiaa kauheasti valota. Uusi vai vanha talo!? Onko uusi talo vain itse rakennettu ja onko vanha 1930-luvulta? Voiko uusi ollakin 2000-luvulta vai onko se jo vanha kun siinä on joku asunut? 
Me emme joka tapauksessa ole ajatelleet rakentaa/rakennuttaa. Toisille se elämänvaihe sopii ja toisten ei sitä edes kannata ajatella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua