Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 3. marraskuuta 2014

Anonyymi, arka ihminen mielipiteensä kanssa

Kirjoitteluni herättää ajatuksia ja se on tarkoituskin. Eras kärkäs anonyymi tulkitsee kirjoituksiani haluamallaan tavalla ja on sitä mieltä että minulla on väärät ajatukset. Hän lukee rivien välistä omia ajatuksiaan ja haluaa olla omaa mieltä joka asiasta. Hän ei näe muiden ajatuksia oikeina vaan hänen omat ajatuksensa ovat oikeat. Ihmisten ei tulisi olla persoonia vaan samalla tavalla ajattelevaa kommunistista massaa jossa kaikilla on samat päämäärät. Tämä anonyymi joka ei uskalla kirjoittaa omalla nimellään on myös sitä mieltä että minä en päästä miestäni minnekään. Ja että me menemme AINA kaikkialle vain yhdessä. Anonyymi siis päättelee itse asioita käymättä meillä kylässä ja kysymättä mitä meille oikeasti kuuluu. Anonyymi tekee myös päätelmänsä MINUN ajatusten ja pienien kirjoituksieni mukaan. 
Nyt olin juuri itse viikon reissussa ja mieheni yksin kotona. Koko maailma avoinna tehdä ihan mitä vaan. Mitä hän teki. Sen tiedän, mutta se ei ole asia jota täällä kirjoitan. Anonyymin mielestä on pariskunnilla pitää olla omia menojaan. Ja onhan meillä. Kuka niin on väittänyt ettei ole. Mutta meillä menoja on kummallakin samassa suhteessa. Ja jos ei ole kuin poikien menoja tarjolla vuoden ajan vaikka kuinka olemme yhdessä yrittäneet yhteisiä ja sen semmoisia menoja. Niin asialle emme voi mitään. 
Hyvin toimiva parisuhde perustuu myös rakkauteen, toisen ihmisen kunnioittamiseen ja yhdessä sovittuihin pelisääntöihin. Meillä on omat perheen arvot ja säännöt. Niitä kunnioitamme. Mutta jos anonyymi ei niitä hyväksy ja kunnioita että me olemme erilaisia kuin te niin en pysty auttamaan.
Ihmisellä on kumminkin oikeus olla yksilö. 

Tässä blogissa kaikki kommentit menevät nykyään tarkastuksen kautta. En julkaise anonyymejä kirjoituksia seinällä,  muuta kuin siinä tapauksessa että tunnistan tekstistä kirjoittajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua