Satukasetilla

Satukasetilla

perjantai 9. tammikuuta 2015

liukuen kauppaan

On ollut aikamoinen alkuvuosi säiden suhteen. Välillä niin kovat paukkupakkaset ettei pojan kanssa viitsinyt ulos mennä ollenkaan. Onneksi lauhtui niin sai taas kulkea ja nauttia ulkoilusta. Tänään vaikka muutama aste plussaa niin ulkona liikkuminejoskusinen ei ollut nautinto. Välillä isoja lätäköitä ja välillä luistinrataa. Smarttimaatille mennessä päätin oikaista tuttua oikopolkua, mutta se oli virhe. Hullu jäätikkö jonka luistelin rattaiden, nyssäköiden ja koiran kanssa. Huh, hengissä selvittiin. Saatiin ostettua maaleja josko sitä vaikka muutaman kuivumispäivän jälkeen jatkaa tuota  tai tekee uutta.. hmm..




 Poika nukkuu ulkona niin pakko heti käyttää aika hyödyksi. Muistan kyllä kun raskausaikana sanottiin että pitää osata ottaa rennosti kun lapsi nukkuu. . Äkkiä sämpylätaikina kohoomaan, pyykit narulle, vaipat valmiiksi, tiskikone pyörimään.. jes mä ehdin!




Mä tässä yks päivä laitoin paikalliselle fb kirppikselle ilmoituksen että ostetaan peilejä. Ihanaa yksi rouva vastasi ja sain yhden joukon jatkoksi. Rakkaita kukkapeilejä on nyt neljä. Kyseisiä peilejä on otettu uudelleen tuotantoon. Mutta ehkä mä joskus raaskin ostaa yhden uuden. Jos sinulla on näitä ylimääräisenä niin olisin kiinnostunut.. (uus peili vaan vanhassa naulassa säilytyksessä joten aika hassusti toisen päällä..) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua