Satukasetilla

Satukasetilla

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

mahatautia ja turvaistuimia

Tänään tuolla ulkona loskassa, vedessä ja jään seassa tarpoessa tuli taas mietiskeltyä. Olin ajatellut ettei 9kk vanha saa enää rintamaidosta kuin läheisyyttä ja nestettä. Mutta jotain siinä vielä on. Jos nyt mahataudissa se pysyy sisällä niin riittää. Samainen lääkäri sanoi että jos se ei niin raa'asti vaan mehut kehiin. Niissäkin on enemmän ravintoa kuin vedessä. Hmm. 
En myöskään tiennyt että korvatulehdus voi aiheuttaa oksentelua ja se voi ollakin ainoa oire. Meillä ei onneksi taaskaan ollut korvatulehdusta. 




Tänään mietin turvaistuimia. Pitäisi pojalle ostaa kohta isompi istuin. Ei kai kaukalossa voi loputtomiin istua.  Ajatella että kaukalon käyttöikä on vain 5vuotta. Muutamassa merkissä löytyy jopa teksti että ei saa käyttää jonkun jälkeen.. mietinkin että kuinka moni sitäkään asiaa tietää ostaessa käytettyä istuinta. Ymmärrän sen 5 vuotta. Matkustaahan niissä ne pienimmät. Niitä raahataan kaikkialle. Tulee nopeita lämpötilamuutoksia ym. Väsyyhän muovikin. Kaukalon pudotuskin on kaukalon kolari. Sama kun esin peräänajo on istuimen kolari. Maksaako vakuutus uudet istuimet silloin..?! Loppujen lopuksi jokainen vanhempi on vastuussa lastensa turvsllisuudesta autoillessa. Pitäähän lain mukaan aina 135cm asti ollajoku istuin, vaikka koroke..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua