Satukasetilla

Satukasetilla

torstai 25. syyskuuta 2014

Scooter air

Eilen käytiin hakemassa jo elokuussa tilatut uudet emmaljungan scooter airit. Ihanat petroolit ilmakumirenkailla. Oli kyllä niin  ihana rullata niillä menemään. Kulki kuin se niin sanottu juna ja Poika viihtyi. 

Oltiin puhuttu miehen kanssa että scootterit olis varmaan näppärät yhden lapsen kanssa ja katseltiin käytettyjä. Mietittiin pikkuisella epäilyksellä niitä täyskumi renkaita ja olikin että olispa scoottereissa ilmakumit. Juu seuraavaan mallistoon oli tulossa ilmakumit, mutta hinta.. Yleinen viesti olikin että scoottereiden uudessa mallistossa hinta nousee. Aikamme katseltua soitimme lastentarvikkeeseen ja kysyimme asiaa. Siellä he totesivatkin että hintalaskee! JES, meille siis uudet kun hinta oli 299€ ja käytettyjä myytiin 250€..



Meillä olikin jo valmiina tommonen toppapussukka niin ei tarvinu mitään vaatteita pukea tonne alle. Käytiinkin vain pikkuinen lenkki koiran kanssa koska oli niin sateista enkä viitsi heti uusien rattaiden sadeominaisuuksia testata. Jalka peite tuleekin sitten vasta ensikuussa, sitä odotellessa.


Ihanaa pieni flunssainen poika nukkuu päiväunia rauhassa omassa sängyssä ja mulla on rauha päivittää blogia. Tekisi mieli kirjottaa ja kirjottaa, hehkuttaa ja hehkuttaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua