Satukasetilla

Satukasetilla

tiistai 30. syyskuuta 2014

6kk, pitkä vai lyhyt aika?

Sunnuntaina poika täytti 6kk. Näinkö nopeasti se aika menee. Silloin kun ensimmäiset 2kk kantoi itkevää lasta niin miehen 8h työpäiväkin tuntui pitkälle.Nyt päivässä alkaa olle rytmiä mm.ruoka-ajat ja päikyt. Yöt menee mukavasti. 
Alussa pojan paino ei noussut ollenkaan ja välilläkin vain laski. Nyt iloksemme olikin kuukaudessa tullut 1kg painoa!Hienoa hyvä poika! 


On muuten käteviä noi kaupoista saatavat paperikassit. Varsinkin noi kovemmat. Meilläkin korun mukana tullut kassi toimii pojan lelulaatikkona. Helppo kerätä ja siirrellä leluja. Kassissa ne joita päivittäin käytetään/joilla leikitään.


Meillä hoksattiin mobile sängyn yläpuolella. Aina se kierretään soimaan jos poika ei nuku sänkyyn laitettaessa. Saa seurailla eläimiä ja kuunnella. Musiikin loppuessa yrittää poika tietenkin itse vääntää lisää.. 



Syksy on nättiä aikaa varsinkin silloin kun ei sada. Saa ulkona kuivattua pyykkiä! Tulikin eilen pestyä 5koneellista. Osan toki kuivasin rummussa, mutta kumminkin. 


2 kommenttia:

  1. Tännehän oli tullu monta postausta.. Kerranki koneella ollessa ekyin taas tänne ja kävin "tykkäilemässä" :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kiva kuulla että joku on käynyt täällä kun muuten mä en tiiä ketä täällä käy.. ja kannattaako tänne kirjoitella... :) nää luo aina uutta puhtia.

      Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua